Wandelanalyse

Wandelschoenen zijn bij uitstek het belangrijkst tijdens uw tocht. Het is dan van essentieel belang dat uw materiaal in orde is.

Bij Kievit Sport bieden wij u de mogelijkheid om verschillen tussen wandelschoenen te bekijken middels een high-speed camera die met u meeloopt. De ‘WalkEye‘ biedt u de mogelijkheid om verschillen te bekijken in afwikkeling en stabiliteit tussen wandelschoenen.  Zie hieronder een kort filmpje en afbeelding hoe de WalkEye werkt.

WalkEye

 

 

In bovenstaande video is te zien hoe de camera met u mee loopt. Hierdoor krijgen we een close-up opname van uw benen tijdens het lopen. Er wordt geframed met een high-speed camera die wel 120 frames per seconde schiet!

 

printscreen walkeye.jpg

 

Opmeten

 

Met betrekking tot pasvorm van de schoenen meten wij altijd uw voeten na. Zo blijft er een selectieve keuze aan modellen over die goed bij uw voeten passen. Uw voeten worden zowel in de lengte als in de balomvang gemeten.

 

 

image-2015-12-14 (3)

 

Hellingtest

In de winkel hebben we een hellingbaan om het schuiven in de schoenen te kunnen testen. Zo kunnen wij u adviseren welk schoeisel het best geschikt is wanneer er  op oneffen gebied gelopen wordt, of in de bergen wordt gewandeld.