wandelschoenen

Wandel Schoenen

Kievit-weblogo

 

Kievit Sport is de plek voor uw wandel- en/of trekkingschoenen. Bij Kievit Sport hebben wij een ruim assortiment aan wandelschoenen om u van het juiste schoeisel te voorzien tijdens uw wandeltochten!

Tijdens het wandelen is het belangrijk dat uw materiaal in orde is en geen hinder geeft tijdens de tocht, en dan met name uw schoeisel. Kievit Sport heeft meerdere merken en modellen om u te kunnen voorzien in al uw wensen.

Wandelschoenen zijn van essentieel belang om een prettige tocht te kunnen hebben. Wandelschoenen geven een drukontlasting, afwikkeling, demping met vooropstaand natuurlijk de pasvorm. Hierdoor wordt het lopen aangenamer en vergemakkelijkt.

Drukontlasting:

Wandelschoenen hebben vaak een stevige of stijve loopzool. Dit zorgt voor minder druk onder uw voeten. Hierdoor krijgt u minder gauw last van vermoeide voeten en wordt het lopen aangenamer.

Afwikkeling:

Een goede afwikkeling in een schoen zorgt ervoor dat uw voeten en lichaam minder energie hoeft te gebruiken tijdens het lopen. Een vervroegde afwikkelrol biedt uw voet tijdens het lopen tevens meer drukontlasting.

Demping:

In wandelschoenen zit vaak dempend materiaal verwerkt. Dit zorgt ervoor dat schokken deels opgevangen worden door de schoenen. Hierdoor krijgt het lichaam minder belasting.

Pasvorm:

Pasvorm is van uiterst belang bij wandelschoenen. Bij Kievit Sport meten wij uw voeten op om zo tot een selectie te komen uit ons assortiment wat goed bij uw voeten past.

Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs, maak een afspraak of bel met één van onze specialisten!

 

image-2015-12-14 (2)